Passie voor bloemen en de natuur

In de natuur word ik geraakt door het pure, de eenvoud en schoonheid ervan. Diezelfde verwondering voor de natuur wil ik mensen ook laten ervaren. Juist dan kunnen de combinatie van bloemen en natuurlijke materialen mensen troosten, raken en uitbeelden wat u zo graag wilt, in welke vorm dan ook; als natural art & design voor particulieren en bedrijven, een persoonlijk afscheidsbloemstuk, en creatieve rouw- en verliesbegeleiding.

Natural Art & Design

Een vergaderruimte, beurs, ontvangstruimte of woonkamer mag best iets speciaals, een eyecatcher hebben. Florem et Art maakt kunstobjecten op maat.

Bij Afscheid en Verlies

Met bloemen en natuurlijke materialen, gecombineerd met originele vormgeving laat Florem et Art zien wie de overledene was, wat diegene voor je betekend heeft.

Over Marjon

Even voorstellen…

Mijn liefde voor de natuur komt altijd tot uiting in de bloemwerken en de florale objecten die ik vervaardig. Plantaardige materialen bieden enorm veel mogelijkheden wat uitstraling betreft. Bloemen geven emoties weer die met woorden vaak niet eenvoudig te zeggen zijn.

In planten en bloemen zit ook symboliek, welke een bloemstuk of plantaardig object meerwaarde geeft. De puurheid, de eenvoud en de schoonheid van plantaardige materialen maak ik graag zichtbaar in al mijn creaties!

Met Marjon kun je goede afspraken maken en wanneer je echt iets moois wilt laten maken in de vorm van een bloemstuk / -object dan beveel ik haar van harte aan. Ook in onze toonzaal en tijdens een expositie heeft zij met veel passie gezorgd voor de juiste en verrassende “bloemkunst”.

Jack Ariës

Directeur, Ariës Natuursteen Zevenaar

Over Florem et Art

 

Van jongs af aan ben ik verknocht aan de natuur. Tijdens wandelingen in het bos met mijn vader leidt mijn nieuwsgierigheid en verwondering voor alles om mij heen tot vele vragen aan hem. Hier vindt mijn passie voor de natuur zijn voedingsbodem. Deze passie is het hart van Florem et Art.

Contact Florem et Art

 

Met een enorme verwondering voor de natuur creeërt Florem et Art bloemstukken en objecten met de mooiste natuurlijke materialen. Dat wat uitgesproken past bij een persoon of bedrijf wordt op unieke wijze weergegeven in de bloemstukken en objecten die Florem et Art maakt.

Referenties

 

Marjon werkt met bijzondere vormgeving en mooie natuurlijke materialen. Ze maakt afscheidsobjecten die je raken, zeker als ze de bijbehorende symboliek er van uitlegt. Daarnaast maakt Marjon schitterende florale objecten. Ik zie dat echt als kunst!