Over Marjon

Eigenaresse van Florem et Art

Natuur

Mijn liefde voor de natuur komt altijd tot uiting in de bloemwerken en florale objecten die ik maak. De natuur is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron en raakt mij elke dag door de schoonheid ervan. Bloemen zijn voor mij emotie en dat breng ik graag over in de stukken die maak.

Dat ben ik

Ik ben Marjon Meulenbrugge, sinds 2015 de trotse eigenaresse van Florem et Art. Van jongs af aan ben ik verknocht aan de natuur. Tijdens wandelingen in het bos met mijn vader leidt mijn nieuwsgierigheid en verwondering voor alles om mij heen tot vele vragen aan hem. Hier vindt mijn passie voor de natuur zijn voedingsbodem. En deze passie is het hart van mijn bedrijf Florem et Art.

 

 

Florem et Art is Latijn voor Bloem en Kunst. Het logo is een zelfgemaakte cirkel van bamboestokjes en staat symbool voor de cirkel van het leven, de oneindigheid van liefde, ook na de dood. De cirkel is bovendien een vorm die je ook overal in de natuur terugvindt. De bloem in het logo is de Gloriosa Rothschildiana, mijn lievelingsbloem.