Floral Art

Natuurlijke kunstobjecten die uw eigenheid weerspiegelen

Floral Art

Een woonkamer, vergaderruimte, beurs of ontvangstruimte mag best iets speciaals, een eyecatcher hebben. Iets unieks dat past bij uzelf of uw bedrijf.
Hoe mooi is het om uw gevoel, visie, of bedrijfsdoelstelling symbolisch weer te geven met een kunstwerk van natuurlijke materialen.
Originele vormgeving wordt gecombineerd met de puurheid, eenvoud en schoonheid van materialen die de natuur te bieden heeft. De eigenheid van uzelf of uw bedrijf wordt zo vertaald in een floraal kunstobject.
Er wordt uniek en persoonlijk maatwerk geleverd want niets of niemand is hetzelfde….

Ondernemerschap Pelikaan Zevenaar
“Nooit gedacht dat je zoveel symboliek kunt weergeven in een kunstwerk dat precies past bij dit ondernemerscentrum.”
Ondernemerscentrum De Pelikaan in Zevenaar

Werkwijze

Het creëren van zo’n bijzonder floraal kunstobject begint met een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de vormgeving en materiaalkeuze. Denk hierbij aan stammen, mooie (delen van) takken, schors, vruchten, bloemen, mos, wol, stenen enz. Ook wordt besproken hoelang het kunstwerk houdbaar, bruikbaar of nodig is, met bijbehorende richtprijs.
Vervolgens maakt Marjon een schets van het ontwerp en bespreken we de definitieve materiaalkeuze. Dan wordt de uiteindelijke offerte opgemaakt en de datum van oplevering vastgesteld.

Waarom Florem et Art?

  • Persoonlijk afscheidsbloemwerk
  • Betrokken, Marjon komt bij u thuis en neemt de tijd voor u
  • Werkt met bijzondere vormgeving en mooie natuurlijke materialen
  • Verbeeldt de eigenheid van uw bedrijf in florale kunst
  • Bijzondere herinneringsobjecten