Bij u thuis

Persoonlijk herinneringsobject

Een boom vol kleine herinneringen

Een dierbare verliezen brengt u in een rouwproces dat ieder mens op zijn eigen manier doorleeft. Soms zijn er kleine dingen van uw dierbare die voor u een bijzondere betekenis hebben of waar u mooie herinneringen aan hebt. Deze kunnen bij elkaar een gevoel van troost geven, alsof uw dierbare nog een beetje bij u is.
Speciaal voor dat doel heeft Florem et Art de herinneringsboom ontworpen. De boom wordt geleverd in een spiraalvorm in een bloempot met bovenin een lantaarntje. De bijzondere voorwerpen hangt u er vervolgens zelf in. Zo kunt u op uw eigen wijze de herinneringen aan uw dierbare tastbaar maken en bieden de kleine herinneringen bij elkaar troost.
Ook is er aan de boom een kaartje bevestigd, genaamd “Grow your memory”. Hierin zit een mooie tekst en zaadjes van het “vergeetmenietje” om in de bloempot van de boom te plaatsen…..

Een herinneringsboom vol mogelijkheden

Zo geven de getoonde voorbeelden maar een kleine impressie van de ontelbare mogelijkheden om het helemaal eigen te maken. U zult ervaren dat het aanbrengen van de voorwerpen u troost geeft en een glimlach tevoorschijn tovert door de herkenning van uw dierbare in de waardevolle tastbare herinneringen.
Ook voor (klein)kinderen is de herinneringsboom een bijzondere mogelijkheid om een van de ouders of grootouders nog een beetje thuis te ervaren. Hoe mooi is het dan om samen de boom “aan te kleden” en daarbij herinneringen op te halen, ze een tekening te laten maken over hoe zij alles hebben ervaren en die in de boom te hangen?
Het is echt bijzonder. Ik heb zelf als bedenker van de herinneringsboom veel troost gehad aan het toevoegen van bijzondere herinneringsvoorwerpen. Die boom staat nog steeds in mijn kamer en herinnert me regelmatig aan mooie momenten met mijn ouders.

Bestelling

U kunt de herinneringsboom à 59 euro bestellen bij Florem et Art via het contactformulier of telefonisch. De spiraalvorm van de boom wordt aangeleverd in een bloempot met bovenin een lichtpunt in de vorm van een lantaarntje en een kaartje “Grow your memory”.

Persoonlijk herinneringsobject

Een andere mogelijkheid om uw dierbare te herinneren, is om met mooie, passende , natuurlijke materialen een liefdevol aandenken te maken, typerend voor degene die u zo dierbaar was.

Met de persoonlijkheid van uw dierbare als uitgangspunt, bespreken we samen bij u thuis welke vorm het mag krijgen en of er bijvoorbeeld eigen voorwerpen in verwerkt worden. Het wordt mooi…naar uw wensen.

Behalve herinneringsobjecten voor bij u thuis maakt Florem et Art ook afscheidsbloemstukken en langer houdbare objecten voor op het graf.

Waarom Florem et Art?

  • Persoonlijk afscheidsbloemwerk
  • Betrokken, Marjon komt bij u thuis en neemt de tijd voor u
  • Werkt met bijzondere vormgeving en mooie natuurlijke materialen
  • Verbeeldt de eigenheid van uw bedrijf in florale kunst
  • Bijzondere herinneringsobjecten