Bij het graf

Een persoonlijk aandenken voor een verzorgd graf

Na de uitvaart

Na de uitvaart duurt het minstens 2 maanden voordat de grafsteen geplaatst wordt en het graf er weer verzorgd uitziet. Florem et Art kan zich voorstellen dat u kort na het overlijden van uw dierbare wel behoefte heeft aan het bezoeken van het graf. Juist dan is het fijn als er een persoonlijk aandenken op het graf ligt.
Ook als u ver weg woont of onvoldoende in de gelegenheid bent om er regelmatig naar toe te gaan, is een verzorgd graf mogelijk. Florem et Art maakt uw aandenken niet alleen persoonlijk, maar gebruikt natuurlijke materialen die lang houdbaar zijn en weinig of geen onderhoud vragen.

Werkwijze

Marjon werkt met natuurlijke materialen die lang mooi blijven. Daarbij kan de combinatie van vormgeving en materialen ook een bijzondere symboliek weergeven die past bij de overledene. Dit wordt samen met u in alle rust bij u thuis besproken. Ook bepalen we hoe lang het object houdbaar moet zijn. De natuur biedt prachtige materialen die hiervoor geschikt zijn.

Heeft u bij mij al een bloemstuk besteld voor tijdens de uitvaart? Die symboliek en diverse materialen zijn vaak herbruikbaar voor dit persoonlijke aandenken bij het graf. In een persoonlijk gesprek krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor een verzorgd graf.

Behalve grafstukken maakt Florem et Art ook afscheidsbloemen en herinneringsobjecten voor bij u thuis.

Waarom Florem et Art?

  • Persoonlijk afscheidsbloemwerk
  • Betrokken, Marjon komt bij u thuis en neemt de tijd voor u
  • Werkt met bijzondere vormgeving en mooie natuurlijke materialen
  • Verbeeldt de eigenheid van uw bedrijf in florale kunst
  • Bijzondere herinneringsobjecten