Afscheidsbloemen

Een persoonlijk bloemstuk als eerbetoon aan uw dierbare

Een afscheidsbloemstuk laat het karakter van de overledene spreken

Bij het afscheid van een dierbare kan het bloemstuk emoties weergeven waar geen woorden voor zijn. Met bloemen en natuurlijke materialen kun je laten zien wie de overledene was, wat diegene voor je betekend heeft. Gecombineerd met originele vormgeving creëert Florem et Art een afscheidsbloemstuk dat uniek en puur passend is voor die persoon.

Werkwijze

Marjon van Florem et Art komt bij u thuis om samen tot een symbolisch en uniek bloemstuk ter herinnering aan de overledene te komen. We bespreken wat het bloemstuk mag uitbeelden, wat jullie willen zien van de persoon die zo speciaal voor jullie was. Met zorgvuldig uitgekozen bloemen, natuurlijke materialen en unieke vormgeving wordt er een eervol afscheidsbloemstuk gemaakt dat troost kan bieden.
Ook kan Marjon u begeleiden bij het zelf maken van een afscheidsbloemstuk. Familieleden en ook kinderen kunnen zo een gezamenlijk bloemstuk creëren dat verbondenheid geeft met elkaar en de dierbare overledene.

Behalve afscheidsbloemstukken maakt Florem et Art ook langer houdbare objecten voor op het graf en herinneringsobjecten voor bij u thuis

Waarom Florem et Art?

  • Persoonlijk afscheidsbloemwerk
  • Betrokken, Marjon komt bij u thuis en neemt de tijd voor u
  • Werkt met bijzondere vormgeving en mooie natuurlijke materialen
  • Verbeeldt de eigenheid van uw bedrijf in florale kunst
  • Bijzondere herinneringsobjecten